Persoonlijk advies

Wij adviseren u graag of bemiddelen voor u wanneer u wilt overgaan tot een aan- en uitbouw van uw woning of bij het maken van funderingen en/of bouwen van complete woningen. Het uitvoeren hiervan behoort enkel niet tot onze mogelijkheden, daarvoor zijn we te klein. Door een goede samenwerking met een bouwbedrijf zullen wij u hen aanbevelen.

 

Onze eerste aandachtspunten zijn:

-      Zult u de investering ook daadwerkelijk later terugverdienen?

-      Is de verbouwing ook voor u persoonlijk noodzakelijk of reĆ«el? 

 

U kunt ons ook benaderen om samen de bezichtiging van uw droomwoning te gaan doen. Punten van aandacht kunnen aan de makelaar gesteld worden en eventuele kosten van ( ver ) bouwplannen kunnen gelijk worden medegedeeld. Mocht u van buiten Winterswijk komen dan is buurt/omgevings informatie wellicht belangrijk voor u. Uiteindelijk gebeurd dit niet geheel kostenloos... Via diverse kanalen kunnen wij vroegtijdig aan informatie komen wat al een hoop tijd scheelt tijdens de rondgang. Vraagt u daarom naar de mogelijkheden of maakt u alvast een afspraak en we gaan samen kijken !!

Wij investeren graag in onze klanten

Ons klantenbestand breidt zich verder uit en bellen jaarlijks terug voor uit te voeren werkzaamheden. Wij investeren ook graag in onze (vaste) klanten door regelmatig te controleren of de geleverde werkzaamheden ook naar wens zijn en blijven.

Mocht ons iets opvallen of het resultaat in onze ogen toch niet helemaal naar wens zijn dan springen we hier gelijk op in. Door ook contact op te nemen met onze leveranciers kunnen we dan samen naar verbeterpunten kijken. Wij leveren en monteren alleen kwaliteitsproducten.