Dick Scholts woningontruiming.

 

Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw of uw ouderlijke huis te laten ontruimen. In goed overleg, correct en netjes zullen wij ervoor zorgen dat alle spullen en accessoires uit de woning worden gehaald. De tuin en garage kunnen we hierin meenemen. U kunt zelf aangeven waar de af te voeren spullen heen gebracht dienen te worden. Alle belangrijke spullen en accessoires worden in dozen verpakt en beschreven en voor alle overige spullen is wellicht een container handig of volstaat een verhoogde aanhanger. Een aantal spulen kunnen evt. naar de kringloop ( mits ze het daar aannemen ? ).

Vanuit ons werk zijn wij veelal werkzaam bij de iets oudere generaties met levenservaring. Tijdens de koffie wordt er vaak gesproken over de situatie waarin zij verkeren. Kinderen die verder weg wonen en dat niet iedereen te vertrouwen is. Vaak worden we warm onthaald en zijn onze klanten blij met onze aanwezigheid wanneer er reparaties in, aan en om de woning gedaan moeten worden. Na gedane zaken krijgen we vaak te horen:" Als we weer wat hebben weten we je te vinden ", dat is altijd goed om te horen. Om deze reden hebben we Dick Scholts woningontruiming voor u. Uiteindelijk is het toch vaak een vreemde die in uw spullen zit waarbij u wellicht een raar gevoel heeft. Wij zijn dat vertrouwde adres waar u niks voor te vrezen heeft en respectvol met andermans spullen omgaan. In combinatie met reparaties kunnen wij u de ontruiming goedkoop aanbieden, vraag naar de mogelijkheden.

 

Behalve Dick Scholts woningontruiming kunnen wij de woning compleet afleveren voor evtuele nieuwe bewoners. Reparaties en Renovaties zijn ons vak!.  Kijkt u voor een overzicht in de rubrieken Onze werkzaamheden en Recente werkzaamheden hier links in de menubalk.

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

* Mocht u een recreatiewoning, challet of caravan hebben die ontruimt dient te worden ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

M.v.g.

 

Dick Scholts

 

Onze adresgegevens vindt u onder contact